rabarber


Lembcke samarbejder med en lang række leverandører over hele verden. Fra Sydamerika, Sydafrika Asien, Østeuropa og til Danmark. Mange af dem har vi handlet med i flere generationer. Og mange nye leverandører er kommet til.

 

Vi betragter vores leverandører som vigtige sparringspartnere og samarbejder tæt med dem om udvikling og tilpasning af deres produktion, valg af sorter og krav til emballage og transport.

 

I et ønske om at komme endnu tættere på produktionen og avlerne, har vi valgt at etablere indkøbskontorer i Frankrig, Italien, Spanien, Polen og Sverige, hvor en meget stor del af det importerede frugt og grønt vi spiser i Danmark kommer fra. Det giver os mulighed for at følge produktionen nøje, reagere på eventuelle kvalitetsproblemer og tage de nødvendige forholdsregler på et meget tidligt tidspunkt - før et eventuelt problem bliver vores kunders.

 

Vi stræber efter at indgå langsigtede samarbejdsrelationer med alle vores leverandører, da vores erfaring viser, at det giver de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

 

totalproduce
© Lembcke 2007. Alle rettigheder forbeholdes