Frugt og grøntsager er levende produkter med en begrænset holdbarhed. Jo friskere de er, når de ankommer på markedet, desto bedre. Transporttiden og den optimale opbevaring under transporten er afgørende.

 

Når varerne afgår fra en producent, foreskrives en rejsetemperatur, og erfarne chauffører overvåger lasten under hele transporten. Ved alle moderne transport-former medfølger en temperaturskriver, så Lembcke koncernens kontrolteam ved ankomst kan kontrollere, om forskrifterne er overholdt.

 

Lembcke koncernens indkøbere aftaler selv transportbetingelserne med transportfirmaerne og har således kontrol med deres varepartier fra afgangen til ankomsten, som kan estimeres med få timers margin.

 

Lembcke koncernen sælger ikke alene varer på det danske marked; vi har også eksport til det meste af Skandinavien og Baltikum. For os er en handel aldrig afsluttet, før varen ankommer til kunden i god og sund stand.

 

Ved hjælp af temperaturskrivere og tidstagning kan Lembcke koncernens kontrolteam checke om varerne har haft optimale transportforhold.

 

Lembcke pakning og emballage

 

Lembcke har eget pakkeri til pakning af frugt og grøntsager i forbruger-pakninger. Pakkeriet er underlagt et omfattende egenkontrolprogram, hvor der stilles strenge krav til hygiejne og til kontrol af varerne.

 

Sortimentet er omfattende, og der udvikles stadig forbedrede pakkeprocedurer som skåner produkterne optimalt.

 

Der eksperimenteres også med et utal af nye pakkevarianter for at imødekomme forbrugernes ønsker.

svampe

totalproduce
© Lembcke 2007. Alle rettigheder forbeholdes